Assemblea Coordinadora Catalana d’Ajuntaments solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) – CATALUNYA SAHARA

Assemblea Coordinadora Catalana d’Ajuntaments solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) – CATALUNYA SAHARA

El dilluns 10 de febrer s’ha celebrat l’Assemblea de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS), en la que hi participen 64 ajuntaments de Catalunya. A l’Assemblea es va triar la nova executiva conformada pels Ajuntaments de Sant Cugat (presidència), Santa Coloma de Gramenet (Vicepresidència) i Begues (Secretària) i diversos ajuntaments en les vocalies.

A l’Assemblea, va intervenir el representant Sahrauí, Mah Iahdih per explicar la situació actual del conflicte i la paràlisi que pateix el procés de pau, així com la necessitat que l’ONU assumeixi la seva responsabilitat per desencallar les negociacions entre les parts i propiciar avenços en l’aplicació del pla de pau. També va destacar la necessitat de determinar i definir durant aquest any el paper, les funcions i els temps de la MINURSO.

L’Assemblea va sotmetre a discussió diversos documents orgànics i va concloure l’Assemblea amb la intervenció de la nova presidenta, Gemma Aristoy, regidora de Sant Cugat del Vallès, que va agrair la confiança i va fer una crida a redoblar esforços encaminats a denunciar la situació perllongada en la qual viu el poble Sahrauí.

Origen: Assemblea Coordinadora Catalana d’Ajuntaments solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) – CATALUNYA SAHARA