Els infants saharauís tornaran a Ponent aquest estiu – Territoris.cat

Home Actualidad Els infants saharauís tornaran a Ponent aquest estiu – Territoris.cat
Els infants saharauís tornaran a Ponent aquest estiu – Territoris.cat

 

El programa de ‘Vacances en Pau’, de Sàhara Ponent, es reactiva després de dos anys d’aturada i tot i les tensions mantingudes entre Espanya i Algèria

 

El programa ‘Vacances en Pau’, organitzat per Sàhara Ponent i el Front Polisario, es reactiva aquest estiu i permetrà a infants sahrauís viatjar fins a la Terra Ferma.

A hores d’ara, onze famílies de Lleida, Almenar, Llardecans i Torrefarra han sol·licitat acollir-los durant els mesos de juliol i agost

L’associació Sàhara Ponent inicià, la setmana passada, la formació de les famílies, les que en la seva majoria acolliran per primera vegada un nen o nena sahrauí. Val a dir que els infants que arribaran a Catalunya, d’edats compreses entre els 7 i els 8 anys, no han participat anteriorment en cap altra campanya semblant.

Durant aquesta jornada, les persones acollidores van rebre informació general sobre la situació del poble sahrauí i els objectius i característiques del projecte ‘Vacances en Pau’, així com informació més específica sobre els costums, hàbits dels petits i sobre les obligacions que han d’assumir, com les visites mèdiques que han de fer els infants.

(…)

Seguir llegint a : Els infants saharauís tornaran a Ponent aquest estiu – territoris.cat