MÉS DE 50.000 KG D’AJUT HUMANITARI PELS CAMPAMENTS DE REFUGIATS SAHRAUIS – CATALUNYA SAHARA

MÉS DE 50.000 KG D’AJUT HUMANITARI PELS CAMPAMENTS DE REFUGIATS SAHRAUIS – CATALUNYA SAHARA

Les entitats solidaries de Catalunya amb el Sàhara ompliran els camions donats per Plusfresc de aliments (conserves, arròs, oli, …), productes d’higiene personal, medicaments, material escolar i material informàtic.

Algunes d’elles ja porten mesos treballant per aconseguir els materials que els han de permetrà continuar els seus projectes sanitaris o educatius que desenvolupen en els campaments de refugiats sahrauís.

Altres organitzaran, durant aquests propers dies, als seus municipis, campanyes de recollida d’aliments per contribuir a augmentar les reserves d’aliments que ajuden a sobreviure a un poble que fa més de 44 anys sobreviu enmig del desert.

O recollida de medicaments per omplir els buits prestatges dels dispensaris dels campaments o els magatzems de la farmàcia central per desprès subministrar-los als hospitals regionals.

O material escolar que permetrà oferir una educació de més qualitat i també, ben segur, més amena als milers de nenes i nens escolaritzats en les escoles dels campaments

Origen: MÉS DE 50.000 KG D’AJUT HUMANITARI PELS CAMPAMENTS DE REFUGIATS SAHRAUIS – CATALUNYA SAHARA