Vacances en pau. Solidaritat amb el Sàhara i convivència en família | Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

Vacances en pau. Solidaritat amb el Sàhara i convivència en família | Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

Un total de 450 infants sahrauís passen l’estiu a Catalunya dins del programa «Vacances en Pau». Des del web del Fons Català de Cooperació expliquem les vivències de les famílies d’arreu del país que participen en aquesta iniciativa.

Girona acull el diumenge 21 de juliol de 2019 la trobada dels 450 infants sahrauís acollits a Catalunya. La mainada i les famílies acollidores de la iniciativa «Vacances en pau» es trobaran aquest any a la ciutat de l’Onyar en una jornada on es combinaran reivindicació per la situació del poble sahrauí i activitats de convivència i lleure. «Vacances en Pau» és organitzat per la Delegació del Front Polisario i les entitats solidàries amb el Poble Sahrauí a Catalunya i és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís i un clam per la pau, contra la injustícia, la violació dels drets humans i la guerra. Des del web del Fons Català de Cooperació us presentem el testimoni de famílies que participen en aquesta iniciativa nascuda fa 25 anys.

Des del web del Fons Català de Cooperació us presentem el testimoni de famílies que participen en aquesta iniciativa nascuda fa 25 anys.

(…)

Origen: Vacances en pau. Solidaritat amb el Sàhara i convivència en família | Fons Català de Cooperació al Desenvolupament