«Zemmur, Associació de Sahrauís a València» candidata finalista al ‘III Premi 25 d’Abril per les Llibertats’  – Votaciones hasta el 6 de abril

«Zemmur, Associació de Sahrauís a València» candidata finalista al ‘III Premi 25 d’Abril per les Llibertats’  – Votaciones hasta el 6 de abril

«Zemmur, Associació de Sahrauís a València» candidata finalista al ‘III Premi 25 d’Abril per les Llibertats’  – Votaciones hasta el 6 de abril a través del formulario que encontrarás en: http://www.pv.ccoo.es/premi25abril

Zemmur, Associació de Sahrauís a València

Creada l’any 2003 amb l’objectiu fonamental d’ajudar al col·lectiu sahrauí en la seua inclusió, la seua orientació i assessorament. Bastir ponts entre la societat civil sahrauí i la valenciana així com la col·laboració amb les associacions d’ajuda al poble sahrauí i amb altres organitzacions socials i sindicals.

I finalment, ajudar la població refugiada sahrauí, la difusió de la causa sahrauí, de l’anhelada celebració d’un referèndum just i lliure de l’última colònia d’Àfrica i la denúncia de la reiterada violació dels drets humans als territoris ocupats pel Marroc.


CCOO PV convoca el ‘III Premi 25 d’Abril per les Llibertats’ Las candidaturas seleccionadas por el jurado que optan al premio a través de la votación popular son: La Asociación de Saharauis de València, Zemmur // la Campaña CIEs NO // y el grupo de música Al Tall. 📣 Participa en la votación popular entre el 26 de marzo i el 6 de abril http://www.pv.ccoo.es/premi25abril 📆 Acti de entrega: 20 de abril, a las 19 horas.


 

 

III Premi 25 d’Abril per les llibertats

Les candidatures seleccionades pel jurat que opten al premi mitjançant la votació popular són: l’Associació de Sahrauís a València Zemmur/ la Campanya CIEs NO/ i el grup de música Al Tall.

La Confederació Sindical de CCOO PV celebra la tercera edició d’aquesta convocatòria anual honorífica en reconeixement a una de les causes que és part de la nostra identitat i més aporta a la vida de la classe treballadora a la qual representem: la defensa i millora de les llibertats.

El guardó s’atorga, anualment, a persones o entitats amb una trajectòria acreditada o que s’hagen distingit per promoure un dels objectius més amplis i amb major repercussió que es reconeixen en els Estatuts de CCOO PV: les llibertats, socials i individuals, de la ciutadania i, de manera preferent, de la classe treballadora.

El premi consisteix en un únic guardó al qual poden accedir tant persones físiques com entitats. El jurat està integrat per 3 persones de CCOO PV i 5 persones d’àmplia representativitat i experiència en la defensa de les llibertats.

En aquesta edició conformen el jurat les secretaries de Moviments Socials i Cooperació, la de Cultura i la de Comunicació de CCOO PV; i representants de la FEIS, de la Universitat Jaume I de Castelló, de la Fundació Nexe, de la Coordinadora d’ONGD i de FAMPA València.

Entre totes les candidatures presentades, el jurat ha proposat tres que passen a la fase de votació popular, que s’inicia avui dia 26 de març i finalitzarà el pròxim dimarts dia 6 d’abril a les 23.59 hores.